Termeni si conditii

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul CrestinOrtodox.ro.

In caz de neacceptare si nerespectare a acestor conditii, persoanele in cauza nu vor avea permisiunea de a accesa si folosi aceste servicii sau acest site.

CrestinOrtodox.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezenta conventie sau prezenta conventie in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciului.

Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon.Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs.

CrestinOrtodox.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului . Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri CrestinOrtodox.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii , insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.>Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site-ul CrestinOrtodox.ro.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft ca administrator al site-ului www.CrestinOrtodox.ro, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Active Soft a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei, culturii si a divertismentului.La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre www.CrestinOrtodox.ro.In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Active Soft. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Active Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, corp 3, et. 2, sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa www.CrestinOrtodox.ro", sau prin e-mail la adresa contact@crestinortodox.ro.